Aktív pihenéssel telő napok - 2019. június 20.

Az cecei iskola munkatársai mindig nagy gondot fordítanak arra, hogy szinte minden pályázati lehetőséget megragadjanak a diákok élményhez juttatásához, minél kisebb anyagi terhet róva a szülőkre.

Évek óta Erzsébet pályázatokkal nyaraltatják a diákokat, minden évben a Határtalanul Program keretében Erdélyi tapasztalatszerzéssel erősítik a külhoni magyarokkal való kapcsolattartást.

Június 4. hetében 63 diák napközis táborozását biztosítják a Cecei Általános Iskolában a Dunaújvárosi Tankerületi Központ EFOP 3.3.5-ös pályázatának keretében. A táborok vezetői:

Nomád, kaland tábor- Sohárné Bali Mária és Komáromi Éva

Művészeti nevelés- Tornócziné Bondor Csilla és Ráczné Pincési Julianna

Közlekedés, KRESZ és egészségre nevelés- Földi Józsefné és Borosné Asbóth Ilona

A diákok reggel 8-tól délután 16 óráig foglalkozásokon vesznek részt, teljes ellátással, szerdán pedig valamennyi csoport külső helyszínre kirándul, hogy az élményeik még sokrétűbbek legyenek. A pályázatnak köszönhetően a 63 diák teljesen ingyen vehet részt a napközis táborokban, ami nagy segítséget nyújt a szülőknek!

Ugyanebben az időben az EFOP 3.9.2- Új humanizmus- humán kapacitás fejlesztése Sárbogárd térségében pályázat keretében erdei táborba utazik 20 felsős nebuló, akik igazán vadregényes környezetben, a Bakonyban, Vinyén vesznek részt 5 napos nyaraláson. A szervező tanárok, Csajtainé Szabó Ágnes és Kaczné Lajtos Judit olyan programot állítottak össze, ami sok-sok kalandot, testmozgást, kirándulást, külső helyszínen történő tapasztalatszerzést nyújt a kalandos kedvű diákoknak.

Reméljük, hogy az iskola majdnem felét érintő hasznos nyári időtöltések sok élményt nyújtanak majd mindenki számára!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét