Óvodások látogatása - 2019. április 2.

Az iskola hagyományainak megfelelően 2019.03.28-án meglátogatták iskolánkat a cecei, a vajtai, és a sáregresi óvoda leendő elsősei. Az alsós pedagógusok nagy szeretettel várták a gyermekeket, akik kíváncsiságtól csillogó szemmel, de kicsit sem megszeppenve érkeztek meg az iskolába.

Először körbejártuk az intézményt, ahol egy-egy osztályba belépve láthatták az iskolánkban folyó munkát, találkozhattak testvéreikkel, ismerőseikkel a kis óvodások és kísérőik. Az itt tanulók és nevelőik örömmel fogadták őket.

Az iskola körbejárását a tornateremben fejeztük be, ahol labdagyűjtő játékot játszhattak, melynek akkora sikere volt, hogy többször is meg kellett ismételnünk. Úgy tűnik, a leendő elsőseink is nagyon sportosak, szeretik a mozgásokat!

A séta végén a pedagógusok által készített kis ajándékot kaptak a látogatók, majd a közös fényképezés után boldogan vették birtokba az udvart, és az ott található játékokat. Vidám játékba kezdtek és nagyon jól érezték magukat!

Legközelebb 2019.04.03-án, szerdán 15 órától várjuk leendő elsőseinket a szüleikkel együtt, amikor is az óvodások egy foglalkozáson vesznek részt a tanító nénikkel, míg a szüleik egy tájékoztató beszélgetésen tisztázzák a beiratkozással és az iskolakezdéssel kapcsolatos kérdéseket.

Mindenkit nagyon várunk!

A Cecei Általános Iskola alsós tanítói

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét