Mátyás király verseny - 2019. március 13.

Cecei iskolások a Mátyás király versenyen, Mezőszilason

Hagyományteremtő céllal március 6-án, szerdán rendezték meg első alkalommal Mezőszilason, a térség iskoláinak műveltségi és sportvetélkedőjét. Az idei évben Mátyás király korának ismeretéről kellett bizonyosságot tenniük a diákoknak, szövegértés, komplex vetélkedés, rajzverseny és lovagi torna keretében. A cecei iskolából 3 területen neveztünk a versenyre, rajz, szövegértés és komplex vetélkedés témakörökben. A rajzverseny során Mészáros Kristóf Ádám első helyezést ért el a 2. évfolyamosok között. Szövegértés területen Pajor Lili 8. o. tanuló első helyezést ért el, Szakál Rebeka a 7. osztályosok, míg Görgey Ármin az 5. osztályosok között lett harmadik.

A komplex műveltségi versenyen a 3-4. évfolyamosok között a cecei csapat II. helyezést ért el, az 5.-6. évfolyamos csapat és a 7.-8. évfolyamos csapat is III. helyezést ért el.

Szeretnénk megköszönni diákjainknak és felkészítő tanáraiknak, hogy öregbítették iskolánk jó hírnevét a mezőszilasi, alapi, lajoskomáromi, enyingi és sárszentmiklósi iskolák körében!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét