Madáretető készítés - 2019. február 12.

Már hetedik éve szervezik meg a madarakról való téli gondoskodást a cecei iskolában, ahol büszkén viselik a Madárbarát Iskolai címet. Nem csupán eleséggel töltik fel a kihelyezett etetőket, hanem minden évben, januárban madáretető készítő felhívással is ösztönzik a diákokat és a szülőket a madarakról való gondoskodásra. Nem csupán a diákok által készített, természetes anyagból készült etetőket várnak, nagyon örülnek azoknak is, amiket a szülőkkel együtt készítettek a diákok, a közös élményeket gazdagítva.

2019. februárjában közel 20 madáretető érkezett a felhívásra, amit ajándékcsomagokkal díjaztak a pedagógusok a helyi Diákönkormányzat jóvoltából.

A szorgalmas kis madárvédők a következők voltak:

  1. évfolyam: Patai Rózsa Krisztina és Ihász Ferenc István, Kocsi- Horváth Lóránt, Trázer Luca, Szabó Luca Loretta, Ferenczi Réka, Kovács Katica
  2. évfolyam: Nyikos Balázs, Mészáros Kristóf Ádám
  3. évfolyam: Szeder Márk, Németh Sándor, Szabó Flóra, Szabó Zoltán, Kovács Izabella
  4. évfolyam: Boris Bernadett és Norbert, Kocsi- Horváth Péter, Nyikos Tímea, Ocsovai Milán
  5. évfolyam: Takács Janka
  6. évfolyam: Baumann Dóra, Szabó Szeverin

Köszönjük diákjainknak és családtagjaiknak, hogy az iskolánk céljaival azonosulni tudnak és gondoskodnak a „kis vendégeinkről”, akik a nyári időszakban meg is hálálják a gondoskodást a sok kártevő elpusztításával!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét