Óvoda-iskola átmenet programok - 2017. április 4.

Iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a szülők tájékoztatására, mindennapi életünkbe vonására. Így van ez a leendő első osztályosaink szülei esetében is. Március folyamán ellátogattak a leendő első osztályos nevelők az intézményvezetővel együtt a beiskolázási körzetek óvodáiba, ahol egy tájékoztató keretében számoltak be terveikről, az iskola mindennapjairól az óvodás szülőknek.

Március 29-én, szerdán ellátogattak az iskolába készülő óvodások mindhárom településről nevelőikkel együtt az iskolába, ahol megismerkedtek a tantermekkel, a tornateremmel, az iskola udvarával és egy kis ajándékkal is kedveskedtek nekik a pedagógus kollégák. Nagy örömünkre sok ismerőssel, gyermekkel és felnőttel is találkoztak, ami a remények szerint az intézményváltás minél zökkenőmentesebb megvalósulását eredményezi majd.

Április 5-én, szerdán valósult meg a beiratkozás előtti utolsó találkozás az iskolával, amikor is a leendő első osztályosok iskolanyitogató foglalkozáson vettek részt 15 órától, melynek keretében „iskolást” játszottak egy feladatlap, kézműves foglalkozás, valamint az interaktív tábla segítségével. Szüleik eközben az iskola életéről hallhattak egy beszámolót az igazgató úr prezentálásában.

Reméljük, hogy a találkozás lehetőségei, valamint a nyitott iskola program, mely lehetővé teszi a más időpontokban való találkozást is, mindenki számára elég információt szolgáltattak, hogy eldönthesse, a Cecei Általános Iskolát választja-e gyermeke számára. Mi mindenkit szeretettel várunk a beiratkozás során 2017. április 20-án, és 21-én, csütörtökön és pénteken 8-tól 19 óráig.

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét