Zongora vizsga és koncert - 2017. február 7.

A Violin Művészeti Alapiskola cecei növendékeinek vizsgakoncertjét 2017. január 26-án, csütörtökön rendezték Cecén, ahol Puskásné Radó Ágnes igazgató asszony is meghallgatta a növendékek előadását és nagyon megdicsérte őket Doffkai Frigyes tanár úrral együtt. A fél éve kezdő előkészítősök és a régebben haladók mindannyian szépen felkészültek, a tanár úr is nagyon elégedett volt a féléves munkájukkal és a bemutatójukkal egyaránt, amivel a családtagokat is megörvendeztették.

Január 30-án, hétfőn az ifjú zongora növendékek diáktársaiknak is előadták darabjaikat az iskola aulájában, ahol a Magyar Tudománytörténeti Kiállítással már megkezdett Magyar Kultúra Napi rendezvények folytatásaként egy koncerttel kedveskedtek a gyerekeknek. Az egyéni és négykezes darabok között Szabóné Várady Katalin igazgató-helyettes felolvasta a diákoknak A kenyér íze című népmesét, egy kicsit példaként adva a gyerekeknek, hogy becsüljék meg az ember számára oly fontos táplálékot.

Köszönjük a diákoknak a szép előadást, a felkészülést és, hogy örömet szereztek diáktársaiknak és pedagógusaiknak egyaránt!

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét