I. Zimányi Kupa Simontornyán - 2017. január 25.

A Magyar Kézilabda Szövetség utánpótlás nevelésébe bekapcsolódva Földi Józsefné nagy sikerekkel vetette bele magát az ifjú kézilabdázók nevelésébe. Először fiúkkal kezdte meg munkáját, majd a sikerekre és az igényekre alapozva lány csapattal is elkezdett foglalkozni. A sok kis diák nagy örömmel és lelkesedéssel jár Klári néni edzéseire, ahol megismerkednek a kézilabdázás szabályaival, nehézségeivel és örömeivel egyaránt.

Az edzések mellett mindig öröm megmérettetésen részt venni, megtapasztalni, hogy más csapatok hol tartanak a felkészülésben, ezért nagyon örültek Zámbó Tibor kézilabdaedző meghívásának 2017. január 21-re, Simontornyára, az I. Zimányi Kupára. A lányok és a fiúk is nagy kitartással és odaadással szerepeltek a tornán, ami zökkenőmentesen és szakszerűen zajlott. A Cecei Általános Iskola 4. évfolyamos lány csapata a III. helyen, míg a 4. évfolyamos fiú csapat a II. helyen végzett. A torna legjobb fiú kapusa elismerést Várady- Szabó László kapta.

Szeretnénk köszönetünket kifejezni Földi Józsefné, Klárinak a sikeres felkészítésért, és az áldozatos edzői munkájáért, valamint Zámbó Tibornak a torna főszervezőjének, hogy lehetőséget teremtett egy ilyen nagyszerű megmérettetéshez! Reméljük, hogy még sokszor találkozhatunk mérkőzéseken és felnőhetünk a simontornyai utánpótlás csapat technikai tudásához!

A Cecei Ált. Iskola ifjú kézilabdásainak szülei

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét