Mikulásünnep - 2016. december 12.

Az előző évekhez hasonlóan az idei évben is ellátogattak cecei felsős diákjaink a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermeksebészeti és Gyermekosztályára, hogy Mikulás műsorukkal kedveskedjenek a kis betegeknek és az osztályokon dolgozóknak. Először egy vidám téli dalcsokrot adtak elő, majd egy krampuszos jelenetben elevenítették fel az ünnep mesés tartalmát. Az énekes műsort a kis betegek megajándékozása követte, amire a támogatást Varga Gábor országgyűlési képviselő úr és Sáregres Község Képviselőtestülete biztosította. A diákok utaztatását Cece Nagyközség Önkormányzata és Vajta Község Önkormányzata támogatta.

A Mikulás nap a Cecei Általános Iskolában kedden folytatódott, ahol a diákok ismét előadták a vidám műsorukat, majd a Mikulás- Krampuszai segítségével- kiosztotta a diákoknak a sok finomsággal telt csomagokat, aminek a kicsik nagyon- nagyon örültek!

Szeretnénk ezúton is megköszönni támogatóinknak, hogy segítségükkel ilyen szép ünnepet tudtunk varázsolni iskolánkba és a kórházba is. Szeretnénk megköszönni a diákoknak és a pedagógusoknak is, hogy felkészültek a Mikulás nap megünneplésére!

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét