Akadályverseny - 2016. október 4.

Kedves Szülők és Hozzátartozók!

Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni a Cecei Általános Iskola 2016. szeptember 30-án, pénteken megrendezésre került akadályversenyén és családi napján nyújtott támogatásukért! Intézményünkben minden szeptember végén egy témanap keretében akadályversenyt és családi napot tartunk a tanítás nélküli munkanapok terhére. Az idei évben ez a nap a magyar népmese napjára esett, ami meghatározta a nap témáját is. Az első és második évfolyamosaink az intézményen belül szerveztek programokat a nevelők segítségével, ami egyben „csapatépítés” is, hiszen a szülők is megismerhették egymást a program keretében. Ebben az évben nagyszabású főzést és sütést is megvalósítottak a családtagok, ami meglepetés volt számunkra. A finom paprikás krumpli és lecsó mellé kürtöskalácsot is sütöttek. A sok mozgás mellett az illatok is nagyon inspirálóak voltak.

Az akadályverseny keretében a 3.- 8. évfolyamosok kiszakadtak a hagyományos oktatás keretei közül és a környezeti oktatás szellemében a természetes környezetben bővítették tudásukat. Műveltségi és mozgásos feladatok megoldásával haladtak egyre közelebb a település a kültéri helyszín felé, ahol közös játékkal ünnepeltük meg a sikeres teljesítményt. A szülők ebben a feladatban is nagy segítségünkre voltak, hiszen szinte minden csoporttal haladt szülő is, ami számunkra, pedagógusok számára is biztonságot jelentett.

Reméljük, hogy legalább annyira jól érezték magukat a diákok és szülők is, mint amennyire mi jól éreztük magunkat, pedagógusok! Ismételten köszönjük a támogatásukat és munkájukat, amivel még sikeresebbé tették az iskola tanévének első rendezvényét!

Vezetőség

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét