MINI LÜK térségi bajnokság - 2016. április 18.

2016. Április 13-án, szerdán rendezték meg a Dinasztia Kiadó által forgalmazott MINI LÜK eszközök bajnokságát a cecei iskolában. A délutáni órákban a második, harmadik és negyedik évfolyamos korosztályokban mérték össze tudásukat a Cecéről, Kaposvárról, Alapról, Tabról és Somogyvárról érkező diákok, több, mit negyvenen.

A helyi iskolában már több éve használják és alkalmazzák a Dinasztia Kiadó által forgalmazott eszközöket, amik kis technikai felkészítés után alkalmasak az egyéni gyakorlásra és ellenőrzésre szövegértés, matematika, logika és anyanyelv területeken, de az idegen nyelv elsajátításának gyakorlására is lehetőséget biztosítanak.

Az idei évben nagy örömünkre a diákjaink szép sikereket értek el, hiszen a 9 cecei tanulóból a 3. osztályosok között Baumann Dóra első helyezést ért el, Demeter Jázmin a 2. osztályos korcsoportban harmadik helyezést, Ferenczi Dániel a harmadikosok között, míg Varga Gábor Levente a negyedikesek között lett ötödik helyezett, vagyis póttovábbjutó.

Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az idei évben is a mi iskolánk rendezhette meg a nemes versengést, ami minden résztvevőnek sok örömet és sok tapasztalatot hozott! Egyben köszönjük a felkészítő tanárok munkáját is, akik megismertették a diákokat ezzel a nagyszerű eszközzel, ami szórakoztatva fejleszt, számítógép és internet nélkül!

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét