Illyés Sportvetélkedő - 2016. április 1.

A tavaszi szünet előtti napokban 13. alkalommal rendezték meg az Illyés Napokat a cecei iskolában. A program első része az Illyés Sportvetélkedő megszervezése volt, ami a tavasz jegyében telt. Borosné Asbóth Ilona és Fábián Enikő szervezők nagy szeretettel hívták meg az iskolákat és persze kiemelten a Cecei Általános Iskola Alsószentiváni Tagintézményének diákjait, akik egy éve „őrizték” az Illyés Kupát.

A feladatokat alaposan megtervezték, majd eljuttatták a környező települések iskoláiba, akik közül Sárkeresztúrról, Sárbogárdról a Mészöly Géza Általános Iskolából, Alapról, Alsószentivánról és Pálfáról érkeztek csapatok a nemes versengésre.

Az ünnepélyes megnyitó után elkezdődött a nagy „csata”, minden versenyző erejét nem kímélve igyekezett minél több pontot szerezni a csapatának.

Az Illyés Sportvetélkedőnek 2016-ban 3. helyezettje a Cecei Általános Iskola Alsószentiváni Tagintézményének csapata, a 2. helyezést az Alapi Tagintézmény csapata érte el, mindkét esetben a felkészítő pedagógus Kaszás Ivett volt. Az első helyezést- nagy örömünkre- a cecei csapat érte el, így egy évig mi őrizhetjük az Illyés Kupát. Felkészítő pedagógus Borosné Asbóth Ilona tanárnő volt.

Az eredményhirdetést követően a szervezők mindenkinek megköszönték a sportszerű versenyzést, és, hogy ilyen szép számmal elfogadták a helyiek meghívását. A közös fotózások után jó hangulatban búcsúztak el egymástól, a jövő évi találkozás reményében!

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét