Pályaválasztás előtt - 2015. november 24.

A Cecei Általános Iskola az intézmény továbbtanulási programja szerint igyekszik minden segítséget megadni a végzős tanulóknak és szüleiknek, hogy minél körültekintőbben és felkészülten tudjanak eligazodni a pályaválasztás útvesztőiben. Az osztályfőnökeik rendszeresen tájékoztatják őket a nyílt napokról, a hiányszakmákról, hol, milyen szakmák, képzések indulnak, kell- e felvételi vizsga az adott intézménybe vagy szakra. Diákjaink közül többen részt vettek a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő Pályaválasztási kiállításon.

Programunk szerint előszeretettel fogadjuk a bemutatkozó középiskolák képviselőit, melynek keretében már találkozhattak a nyolcadikos diákok a paksi ESZI, a szekszárdi Garay Gimnázium és a Simontornyai Vak Bottyán Gimnázium képviselőivel. A bemutatkozások során sok információval gazdagodhattak tanulóink.

2015. november 10-én, a Fejér Megyei Iparkamara szervezésében üzemlátogatásokon vettek részt végzőseink Székesfehérváron. A program keretében felkeresték a Diófa éttermet, ahol megismerkedhettek a pincér és a szakács munkájával. A Pappas Autóháznál bepillantást nyerhettek az értékesítés és a szerviz életébe. Iskolánk a közeljövőben várja még a Jáky József Középiskola és a seregélyesi Eötvös József Szakképző Iskola képviselőit.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét