Gyermeknap - 2015. június 17.

A szokásosnál is hangosabb nyüzsgéstől, kacagástól volt hangos a Cecei Általános Iskola június elsején. Ezen a napon a gyerekeké volt a fő szerep! Az iskola diák önkormányzata ezen a napon szervezte meg hagyományos gyermeknapi rendezvényét.

A pedagógusok sokféle játékkal készültek a gyerekek szórakoztatására. Volt vízhordás kanálban, lepényevés, célba dobás, gólyalábazás. Próbára tehették ügyességüket a labdás játékokban, éleslátásukat a kirakó játékokban. Mindeközben a műfüves pályánkon zajlott a foci bajnokság, melyben minden osztály képviseltette magát egy-egy csapattal.

A játékban való részvétel jutalma egy „peták” volt. Miután elegendő petákot gyűjtöttek elkölthették a „boltban”. A bolt kínálatára sem lehetett panasz. Lehetett vásárolni különböző írószereket, füzeteket, buborék fújókat, teniszlabdákat, foci kártyákat, de az édesség sem hiányzott a polcokról.

A gyerekek lelkesedését mutatja, hogy a nap végére teljesen kiürült a bolt.

A diák önkormányzat nevében ez úton is szeretnénk megköszönni a szülői közösség képviselőinek segítségét a játékok lebonyolításában, valamint a Klazer Balázsnak, és Bende Zsoltnak a futball mérkőzések lebonyolítását! Külön köszönjük Redzsepi Senazinak a lepényeket, melyet minden évben felajánl a gyerekeknek!

Sohárné Bali Mária
DÖK segítő pedagógus

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét