Óvoda-iskola átmenet találkozó - 2015. március 30.

Március 24-én, kedden tartották a cecei iskolában az óvoda- iskola átmenet program következő állomását, amikor is a gyermekeknek egy játékos foglalkozást tartottak az alsó tagozatos nevelők. A játékos feladatlap elkészítése után egy mackót készítettek maguknak az iskolába készülő diákok, majd kipróbálhatták az interaktív táblát is, ami igazán nagy kaland volt számukra.

Amíg a gyermekeik iskolást „játszottak”, a szülők megismerkedhettek az intézmény legfontosabb adataival, sajátosságaival, programjaival, amivel Király László igazgató ismertette meg őket egy digitális bemutató keretében. Ezután, az elsős tanító nénik elemezték a szülőkkel, hogy mi mindenre van szükségük a leendő elsős diákoknak és a fogalmak mögött mit is értenek a pedagógusok valójában.

A jó hangulatban telt délután célja az volt, hogy a gyerekek ismerkedjenek meg az iskola épületével, a foglalkozások, a „padban ülés tevékenységével”, míg szüleik kapjanak kérdéseikre megnyugtató válaszokat, amik az iskolaválasztásban támogatják őket.

Szabóné Várady Katalin, igh.

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét