Iskolai versenysikerek - 2015. február 24.

Iskolánk több diákja is sikeresen szerepelt az elmúlt hetekben szavalóversenyeken és helyesírási versenyen.

2015. február 4-én Sárszentágotán a magyar kultúra napjára versmondó versenyt szerveztek, ahová a 7-8. osztályos tanulókat várták. Iskolánkat Killer Fédószija (7. osztály) és Salamon Ronald (8. osztály) képviselték kimagasló eredménnyel. Fénya kiváló, míg Ronald kiemelkedő minősítést kapott. Diákjaink jól érezték magukat a versenyen, ez köszönhető a kedves fogadtatásnak is.

2015. januárjában a Teleki Blanka Gimnáziumban került megrendezésre a Lotz János szövegértési és helyesírási verseny megyei fordulója, melyen iskolánk 3 tanulója is részt vehetett. Közülük ketten szép eredményt értek el. Dicsérdi Elizabet (7. osztály) megyei 4. helyezett, míg Kacz Kornélia Réka (8. osztály) megyei 5. helyezett lett.

2015. február 23-án Sárkeresztúron Bella István emlékére szavalóversenyt rendeztek, ahova egy Bella-verssel és egy XX-XXI. századi magyar költő versével lehetett nevezni. Iskolánkból két tanuló is indult a versenyen. Az 5-6. évfolyamos kategóriában Lehota Eszter (5. osztály), a 7-8. évfolyamos kategóriában Killer Fédószija (7. osztály) szerepeltek. Eszter 2. helyezést ért. Gratulálunk neki, a szervezőknek pedig köszönjük a kedves fogadtatást és a kiváló szervezést!

Köszönjük diákjainak a felkészülést és további sikereket kívánunk nekik!

Ferencziné Fülöp Cecília felkészítő tanár

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét