SZÓ-JÁTSZÓTÉR anyanyelvi verseny - 2015. január 27.

2015.január 22-én került megrendezésre Sárszentmiklóson a Szó-játszótér elnevezésű anyanyelvi verseny döntője az általános iskolában.

A versenynek két előzetes levelező fordulója volt, amely után került sor a csapatok személyes részvételével a harmadik, utolsó fordulóra.

A regisztráció után 14 órakor kezdődött a megnyitó, amit a 4. évfolyamosoknak szervezett verseny követett.

Az alsós csapatok anyanyelvi játékos versenyen vehettek részt, melyre a Himnuszból és Kölcsey Ferenc életrajzából kellett felkészülni. A felsős csapatok versenye zenei résszel is bővült.

A feladatok szoros időrendben követték egymást és nem kellett az eredményhirdetésre sem várni, hiszen a sárszentmiklósi kollégák azonnal javították őket, így a versengés kb. egy órás volt, utána rögtön következett az eredményhirdetés.

A sárszentmiklósi csapatok külön kategóriában versenyeztek, a vidéki vendégcsapatok pedig egy másik kategóriában.

Az eredményhirdetésen örömmel értesültünk róla, hogy mind a hozott mind a szerzett pontjaink száma alapján 1.helyezést értünk el a vendégcsapatok között.

Szeretettel gratulálunk Pajor Lilinek,Szalai Annának,Pordán Nikolettnek valamint Boros Mátyásnak, a győztes csapat tagjainak, valamint felkészítő tanáruknak Szücsné Takács Ilonának a kiváló eredmény megszerzéséhez!

Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét