Integrációs Pedagógiai Rendszer

2013-2014

Dokumentumok
IPR cselekvési ütemterv
2013. szeptember
IPR munkacsoportok
2013. szeptember
Menedzsment munkacsoport
munkaterve
Módszertani munkacsoport
munkaterve

2012-2013

Dokumentumok
24/2013
EMMI utasítás
Támogatási szerződés Cece
2012.09.01 - 2009.12.31
Szakmai beszámoló
2013. július 1.
Szakmai beszámoló
2013. október 10.

2011-2012

Beszámoló
Év végi beszámoló
Menedzsment 2012
IPR programok
2011.09.01.-2012.05.31.
Együttműködési megállapodás
Együttműködési megállapodás
Önértékelés
IPR alapú helyzetelemzés
1. lap
IPR alapú helyzetelemzés
2. lap
Vállalások
2011-2012
Rendeletek
MAGYAR KÖZLÖNY 2011. évi 106. szám
MAGYAR KÖZLÖNY 2012. évi 55. szám
IPR által támogatott programok

Látogatás a cecei óvodában (2011. október 4.)

2011. október 4-én, az Állatok Világnapján látogattunk el elsőseinkkel a Cecei Óvodába. A jeles napról akadályversennyel emlékeztek meg az óvodások, melyen az óvodai csoportok mellett mi is részt vettünk a két párhuzamos első osztállyal. A változatos tevékenységek lekötötték a gyerekek figyelmét az állomásokon. A feladatok teljesítése után az iskolások újra együtt játszhattak, régi óvodás társaikkal, találkozhattak az óvó nénikkel, s elmesélték sulis élményeiket. Jó alkalom volt a látogatás arra, hogy a környező településről bejáró tanulóink is megismerhessék a cecei intézményt. Jövő héten a Sáregresi Óvodába teszünk látogatás.

Fiatalok lendületben (2011. október 14.)

2011. október 14-én, pénteken a Szabad Tér Alapítvány három aktivistája kereste fel intézményünket és tartottak előadást 8. évfolyamos tanulóinknak. Az előadók olyan fiatal egyetemisták voltak, akik a Fiatalok lendületben!, az Európai Unió által támogatott program keretében vállalták, hogy az országban népszerűsítő kampányok segítségével ismertetik meg a diákokat az Unió által támogatott oktatási, rekreációs, művészeti és szabadidős programokkal. Bemutatkozó játékok után megismertették a diákokkal, hogy milyen programokra pályázhatnak ők is jó eséllyel. Imre Orsolya elmondta, hogy elsősorban olyan nyári táborokon való részvételt tudnak ajánlani, amelyek az Unió több országában kerülnek megszervezésre és az uniós országok mindegyikéből érkeznek résztvevő diákok. Az ezeken a programokon részt vevő fiatalok nagy segítséget kapnak abban, hogy idegen nyelveket gyakorolhassanak, kreatív európai fiatalokkal ismerkedjenek meg és olyan tapasztalatokkal gazdagodjanak, amelyeknek nagy hasznát tudják majd venni a későbbiekben középiskolás diákként, egyetemistaként, és további életükben egyaránt.

Pályaválasztási kiállítás Székesfehérváron (2011. november 12.)

Szombaton a 8. osztályos érdeklődő tanulók szüleikkel együtt Székesfehérvárra utaztak a „Pályaválasztási kiállításra.” Sok megyei és megyén kívüli iskola jelent meg a rendezvényen, ami nagy lehetőséget jelentett a diákok és szüleik számára egyaránt. Elbeszélgethettek az iskolák képviselőivel, tájékoztató anyagokat gyűjthettek a számukra érdekes intézményekről. Megerősítést kaphattak azok a diákok is, akik már tudják, hogy melyik középiskolában szeretnének továbbtanulni. Akik még nem döntöttek, ötleteket kaphattak. Az ide látogató fiatalok többféle totót is kitölthettek, amik visszajelzéseket adtak képességeikről, erősségeikről. Mindenkinek nagyon tetszett a Ciszterci Gimnázium kulturális bemutatkozója, amit közösen tekintettek meg. Az iskola szervezésének köszönhetően minden érdeklődő ingyen utazhatott el a kiállításra, amit ezúton is nagyon köszönünk!
A Cecei Általános Iskola 8. évfolyamos diákjai és szüleik

Szakmai látogatás Budapesten (2011. november 14.)

A Cecei Általános Iskola pedagógusai október végén szakmai módszertani kiránduláson vettek részt Budapesten. Ennek keretében látogatták meg a főváros VIII. kerületében működő Wesley János óvoda gyermekeit és óvodapedagógusait. A Józsefváros egyik legszegényebb környékén működő intézményt a Magyar Evangélikus Egyház tartja fenn és a kerületben élő, jobbára hajléktalan szülők gyermekeit fogadja. Az intézménylátogatás keretében megtapasztalhatták pedagógusaink, hogy a leghátrányosabb helyzetben élő gyermekek számára is szinte igazi otthont jelenthet egy oktatási- nevelési intézmény. Az óvoda vezetője elmondta, hogy közel 50 gyermeket tudnak fogadni 2 csoportban. Az intézmény egy olyan háztömb udvaráról nyílik, ahol az egyház több más szociális intézménye is helyet kapott. Itt, a VIII. kerület ezen igen lepusztult és hátrányos helyzetű részén ez a kis közösségben szinte egy teljesen más világot képvisel. A Cecei Általános Iskola pedagógusai a látogatás alkalmával adták át élelmiszer és ruhaadományaikat, melyeket a helyi iskola és óvoda, illetve a szülői közösség tagjai gyűjtöttek össze, és amit nagy örömmel fogadtak az óvoda képviselői.

Pályaorientációs előadás (2011. november 15.)

Október 1-én a székesfehérvári József Attila Kollégium két munkatársa tartott a pályaorientációs előadást a Cecei Általános Iskolában. Az alkalomra a 7-8 évfolyamos diákokat és szüleiket várták a szervezők. A nagy érdeklődéssel várt előadáson rövid tájékoztatást kaptak a résztvevők az idei felvételi eljárás kritériumairól, fontos dátumairól, szabályairól. A megjelent szülők és diákok képet kaphattak a székesfehérvári középiskolai kínálat palettájáról, amely nagy segítség lehet az iskolaválasztás tekintetében. Szó esett keresett szakmákról, szakközépiskolai, gimnáziumi lehetőségekről. Részletes információk hangzottak el az Arany János Tehetséggondozó Programról, amely a hátrányos helyzetű, tehetséges gyermekek középiskolai oktatását hivatott segíteni.

Szakmai nap (2011. november 18.)

IPR hospitációs programterv
10:30-tól vendégvárás, regisztráció
11:00 órától hospitáció a következő osztályokban és tanárok közreműködésével

  • 4. b osztály énekóra, Tornócziné Bondor Csilla
  • 5. b osztály matematika-logika, Kiss Tiborné
  • 6. a osztály magyar nyelv és irodalom- magyar nyelv, Duskáné Lábodi Eszter
  • 7. A csoport (csoportbontás) informatika, Fülöp Cecília

12:00 órától műhelymunka, a látottak elemzése, tapasztalatcsere

Mérkőzéslátogatás Székesfehérváron (2012. január 3.)

2011. december 29-én iskolánk, a Cecei Általános Iskola jó néhány diákja, tanáraik és kísérőik illetve az iskolánkban működő Alcoa FKC Cece NIKK kézilabda csapat játékosai az Alcoa FKC vezetőinek Balássi Imre elnök úr és Kynsburg Zoltán menedzser úr meghívására az Alcoa FKC-Vác NKSE mérkőzésen vett részt. A kicsit sokáig tartó buszozás után nehezen találtunk megfelelő parkolóhelyet buszunk számára. Gyors létszámellenőrzés és csoportba rendeződés után a Cece NIKK-es lányok vezetésével elfoglaltuk helyünket a csarnokban, ahol még javában zajlott a bemelegítés. A mérkőzés előtt a helyi hangosbemondó azzal emelte a hangulatot, hogy külön bemutatott bennünket a közönségnek, akik tapssal köszöntöttek minket. A gyerekek közül sokan még életükben nem voltak első osztályú sporteseményen és ezért is különösen élvezték a magas színvonalú, minden percében izgalmas és élvezetes, látványos kézilabda mérkőzést, mely ráadásul legnagyobb örömünkre az Alcoa FKC győzelmével zárult. A gyerekek nagy örömmel szurkolták végig a mérkőzést. Köszönjük ezt a meghívást és külön köszönjük a lányoknak, hogy a győztes mérkőzés után a gyerekekre is szakítottak időt, hogy "lepacsizzanak" velünk. További sok sikert és örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánunk a klub teljes vezetőségének és minden játékosának!
B.Ú.É.K. és HAJRÁ Alcoa FKC!

Sportbál hóesésben (2012. február 4.)

Egy hangulatos és igen sportszerű labdarúgó torna után, melyet a Cecei Általános Iskola tornatermében rendeztek meg, este csodálatos hóesésben a cecei Művelődési Házban tartották meg a helyi általános iskolában és a sportegyesületben tevékenykedő ifjú labdarúgók évértékelő rendezvényét. A téli idő ellenére közel 80-an hallgatták meg a gyerekek eredményeit, a sok sikert, amit a Vajtáról, Sáregresről és Cecéről a csapatokba érkező diákok értek el a 2011-es év során. Igazán dicséretes az igyekezet, amit ezek a fiatalok tanúsítottak és tanúsítanak most is a futball pályán, legyenek óvodás korúak vagy éppen már középiskolások . Az értékelés végén minden sportoló gyermek egy, a cecei sport egyesület emblémájával díszített sapkát kapott ajándékba. A rendezvény szervezői köszönetet mondtak annak a két edzőnek, akik munkája nélkül nem sikerült volna elérni azt, hogy Cecén 5 korcsoportban működik a gyermeklabdarúgás. Önzetlen munkájukkal, odaadásukkal, nem csak edzik, egészséges életmódra, csapatszemléletre nevelik a gyerekeket, hanem példát is adnak számukra. Klazer Balázs és Bende Zsolt munkáját, a fiatalok egy-egy, a csapatok képével ellátott pólóval köszönték meg. Szintén köszönet illeti azokat a szülőket is, akik segítenek a gyermekek felkészülésében, szállítják, buzdítják őket, ezzel együtt nevelik közösen a sport szeretetére a felnövekvő nemzedéket. Az évértékelés után tánccal, beszélgetéssel folytatódott a találkozó, amit a tombolahúzás és a sok ajándék tett még színesebbé. Szeretnénk még egyszer megköszönni mindazoknak a támogatását, akik eljöttek a zord idő ellenére is az évértékelésre, valamint azoknak is, akik tombola ajándékkal támogatták, hogy a jövőben is biztosítani tudjuk a fiatalok versenyeztetését, hiszen a bál bevételét az ifjú labdarúgók támogatására fordítjuk.

Kerekasztal Sáregresen (2012. március 8.)

Ebben az évben is tartott iskolánk szülői értekezletet Sáregresen a nagycsoportos óvodások szüleinek. Az értekezleten az érdeklődő szülők kaptak felvilágosítást a jövő évi elsős beiskolázással kapcsolatba. Az óvoda vezetője köszöntötte a megjelenteket./6 szülő, 2 óvónő, az iskola igazgatója és helyettese, 2 elsős tanítónő/ Iskolánk igazgatója, Király László, röviden ismertette az iskolát, az ott folyó munkát, a speciális lehetőségeket, az utóbbi évek változásait. Szabóné Várady Katalin igazgató helyettes elmondta, hogy egész napos és fél napos /hagyományos/első osztályok indítást tervezi az iskola a létszámok függvényében. Mivel az egész napos iskolát még mindig nem mindenki ismeri, a jelen levő két tanítónő elmondta, hogy miben más ez a szervezeti forma, mint a szülők által oly jól ismert fél napos. A jelenlevő két tanítónő az egész napos második osztály tanítónője, így aztán saját tapasztalataikat mondták el az egész napos osztályról. Szücsné Takács Ilona a magyar tantárgyblokk tanításáról beszélt, Horváth Ágnes pedig a matematika tantárgyblokk tanítása közben szerzett kedvező tapasztalatairól számol be. A szülőértekezlet szokásosan a jelenlévő szülők kérdései és a rájuk adott válaszok zárták. A kérdések arra vonatkoztak, hogy, kik fognak tanítani a két első osztályban, mikor lesz a beíratás és mik lesznek a szükséges felszerelések. A válaszok elhangzása után a vezető óvónő megköszönte a megjelenést a résztvevőknek.

Illyés sportnap (2012. március 30.)

Az idei évben is megszervezték Cecén az Illyés napokhoz kapcsolódó sportdélutánt. Négy csapat versengett az Illyés Kupáért, Alap, Sárszentmiklós, és Cecéről két csapat. A játékos feladatok sok ügyességet, koncentrációt, gyakorlást igényeltek, de szemlátomást a vendégek és a hazaiak is nagyon élvezték őket. A verseny eredményeként az első- második helyezést a hazaiak, a harmadik helyezést a Sárszentmiklósi ÁMK diákjai érték el.
Köszönjük a diákoknak és felkészítő pedagógusaiknak a sok munkát!

Figura Ede zenés irodalom órája a művelődési házban (2012. április 4.)

Figura Ede már sokadik alkalommal látogatott el Cecére, ahol mindig nagy szeretettel fogadják a gyermekek és felnőttek egyaránt. A tavaszi szünet előtti utolsó napon két előadást is tartott a kicsiknek. Ede pedagógusként kezdte pályáját, melynek tapasztalatait jelenleg előadóművészként hasznosítja. Gyermek centrikus, aki interaktív programjának keretében bevonja a dalok eljátszásába a közönséget, fülbemászó dallamait együtt énekelve a hallgatósággal. Gitárral kíséri dalait, amit szintén nagy örömmel hallgatnak a gyerekek. Az előadása nem kötött rendben folyik, szívesen veszi a diákok gondolatait, ráhangolódik a hallgatóságára. Most sem okozott csalódást, amit a sok figyelő tekintet, éneklő száj, valamint az előadás végén a diákok „ölelő” csokra is igazolt. A versek, a zene szeretetére, az együtt éneklés örömére, a színpadi szerepléstől való félelem csökkentésére nevel, ami nagyon fontos a nevelési folyamatunkban.
A gyermekek utolsó kérdése az volt, hogy mikor jön el újra a cecei diákokhoz. Válasza a következő volt: Mindig szívesen jövök, ha hívtok, hiszen nagyon jól érzem magam nálatok!
Hát, mi tényleg visszavárunk Ede!

Színházlátogatás: Óz, a ma is csodás varázsló (2012. április 27.)

Újabb kulturális élménnyel gazdagodtak gyermekeink, amikor múlt szerdán az Óz, a nagy varázsló című mesejátékot néztük meg a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Az előadást korábban kollégáink látták a színház bérletes előadásán, s mivel nagyon tetszett, tanulóinknak is lehetőséget adtunk megtekinteni: színházlátogatást szervezve. A nagy érdeklődésre való tekintettel, áprilisban a felsőbb évfolyam tanulói is megnézhetik a mesejátékot. Az előadásra sok szülő is elkísérte gyermekét, hiszen ritka lehetőség számukra is igazi színházba menni. A hosszú előadást érdeklődve és türelmesen nézték végig a gyermekek. Az hatalmas valódi színpad, a színházi varázslat - elnézve a gyermekek arcát az előadás alatt - igenis felveheti a versenyt a mozi, a tévé és a számítógép világával. A pici gyermekek figyelmét nem könnyű lekötni tartósan, hosszú ideig, de a tehetséges színészek humoros, átélt játékával és a csodálatos, ötletes jelmezekkel sikerült. Bennünket, felnőtteket is kiemelt a játék a hétköznapi gondokból, a türelmetlen, rohanó világból. Talán elhihetjük újra, hogy az önmagunkba és másokba vetett hitet, bizalmat, mindegy, hogy Csodaországban, a sivár Kansas-ban vagy a mi hétköznapi életünkben keressük, megtalálhatjuk, ha kitartóan megyünk végig a kis apró (sárga?) úton…

Anyák napja (2012. május 7.)

Iskolánk életében régi szép hagyomány, hogy diákjaink verses-zenés műsorral köszöntik édesanyjukat, nagymamáikat. Osztályaink idén is nagy szeretettel készültek a jeles ünnepre és már az elmúlt héttől kezdve hívták szüleiket ezekre a csoportszinten megszervezett alkalmakra. Nagy örömünkre sokan elfogadták invitálásunkat és együtt örülhettek gyermekükkel, unokájukkal. Szintén hagyomány, hogy az ünnep alkalmából az iskola egyik tanulócsoportja köszönti a Cecei Nyugdíjas Klub tagjait is. Az idei évben május 7-én, hétfőn Horváthné Sohár Eszter tanító néni vezetésével, a 3.a osztály tanulói adták elő műsorukat a Milos kastély éttermében. Köszöntőjüket, amelynek része volt egy zenés kivetítés is nagy szeretettel fogadták a megjelent nagyszülők. Az iskolások köszöntése után a nyugdíjas klub tagjainak nagy meglepetésére és örömére a Cecei Óvoda egy kis csoportja is ajándékműsorral készült. Énekkel és versekkel köszöntötték a nagyszülőket, akik könnyeikkel küszködve hallgatták a kis csemeték bemutatóját. A műsor után a nyugdíjas klub tagjai szeretet vendégségre várták a szereplőket.

Gyermeknap (2012. május 29.)

Május 29-én igazi gyermeknaphoz illő időre ébredtünk! A gyerekek izgatottan kérdezgették, vajon az idén milyen programokat találtak ki a tanár nénik? S nem kellett csalódniuk. Az idei gyermeknapi rendezvény igazán jól sikerült.

A kicsiket aszfaltrajz verseny, tapintós játék, vízi pisztolyos célba lövés várta. A nagyobbak logikai játékokkal, ügyességi feladatokkal, gólyalábbal próbálkozhattak.

Mindenki kedvenc feladatai közé tartozott a lepényevő verseny, a csoki evés késsel és villával és az egy perc és nyersz típusú feladatok. A fiúk futballmérkőzéseket vívhattak.

A nap fő attrakcióját a Kabakán Lovardának köszönhetjük, akik két lovat hoztak be a Diós pusztai tanyájukról, s nagy türelemmel lovagoltatták iskolánk apraját, nagyját. Ez úton is szeretnénk megköszönni áldozatkészségüket!

Köszönettel tartozunk még Redzsepi Senazinak, hogy az idén is szponzorálta a lepényevő versenyünket, és a szülői közösségnek, akik anyagilag támogatták a rendezvényt!

A szülők aktív részvételükkel is segítettek bennünket abban, hogy jól sikerüljön a nap, s minden kisgyermek megtalálja a neki való feladatokat.

Nagy figyelmet fordítottunk a hátrányos helyzetű tanulókra, ezért minden állomáson két szülő segítette a kollégákat, és a gyerekeket. Aki nehezen boldogult valamelyik feladattal, azt külön meg tudták segíteni. A feladatokat is úgy igyekeztünk összeállítani, hogy a hátrányos helyzetű tanulók, az inkább mozgásos feladatokat kedvelő gyerekek is örömüket lelhessék a tevékenységekben.

Sulimpia-Cecén (2012. június 4.)

Hagyományteremtő szándékkal, az londoni olimpia tiszteletére került megrendezésre az elmúlt csütörtökön a Cecei Általános Iskolában a Sulimpia elnevezésű téma-nap. A rendezvényre már előző héten lelkesen készültek a gyerekek, hiszen rajzversenyt hirdettünk a sport öröme és olimpiai logo tervezése címmel, amelyre szép számmal érkeztek díjazásra váró művek. A beérkezett pályamunkákból kiállítást rendeztünk az iskola aulájában, ami kiegészült egy tárlattal, amely az újkori olimpiák történetéről, illetve a magyar olimpiai bajnokokról szólt. Csütörtökön reggel 7. 45-kor olimpiai futással indultak a programok. A cecei ártézi kúttól indulva Kovács István mezőfalvai maraton-futó vezetésével, egy eredeti olimpiai fáklyával futottak iskolánk kiválasztott tanulói 2012 métert az intézményig. Zenei felvezetéssel és polgárőri felügyelettel érkeztek meg futóink és pontban 8 órakor meggyújthatták a „Nagy Sulimpiai-fáklyát”, amely egész idő alatt kitartóan égett, szimbolizálva összetartozásunkat és a tiszta játék becsületét.

A program fővédnöke Kovács Antal – paksi olimpiai bajnok cselgáncsozó volt. Ő nyitotta meg ünnepélyesen a rendezvényt, majd beszámolót tartott olimpiai élményeiről és még az 1992-ben, Barcelonában szerzett aranyérmét és megnézhették a kíváncsi diákok. Elmondta, hogy az idei nyári olimpiai játékokon is jusson eszükbe ez a nap és szurkoljunk együtt azokért, akik a magyar sportolókért, akik Londonban képviselik majd nemzetünket. A megnyitó után a pom-pom csapat tartott nemzeti színekben színvonalas bemutatót, ami után elkezdődött az I. Sulimpiai-verseny. Iskolánkban több helyszínen zajlottak egy időben az események, amely során olimpiai versenyszámok cecei változatában mérhették össze tudásukat a benevező diákok. Így volt magasugrás, távolugrás, 60 m futás, kalapácsvetés bakanccsal, szárazon evezés. Versenyen kívül került sor olimpiai kvíz kitöltésére, paralimpikai próbatételre, kenuzásra, bobocar versenyre. Ezzel egyidőben zajlott filmvetítés 3 helyszínen, ahol Kovács István 2008-as pekingi láng futásának eseményeiről, illetve az olimpiához kapcsolódó játékfilmekből választhattak a gyerekek. 10 órakor került megrendezésre a szülő-diák futballmérkőzés, melyet nagy érdeklődés követett, csakúgy, mint a kézilabda tanár-diák mérkőzést. Ezután eredményhirdetéssel és az „Sulimpiai láng” eloltásával zárult a szép, eseménydús délelőttünk. A rendezvényre jellemző volt a családias hangulat. A visszajelzések pozitívak voltak, jól érezték magukat a gyermekek. A szervező pedagógusok ezúton is köszönik a rendezvény megvalósításában nyújtott segítséget minden kollégájuknak, szülőnek és segítőnek.

Úszás 2011/2012 (2012. július 2.)

Az előző évekhez hasonlóan a 2011/2012-es tanévben is megszerveztük iskolánk tanulói számára az úszásoktatást. Az idei tanévben 30 gyerek vett részt az úszástanfolyamokon, első osztályostól a hatodik osztályosig.

Az első félévben októbertől novemberig kéthetente pénteken az iskolabusszal jártunk Paksra a tanuszodába, majd a második félévben márciustól májusig ugyanúgy.

A résztvevő gyerekek többsége már több éve jár. A gyerekek 2* 45 percet töltöttek a vízben. Az oktatás három csoportban folyt, három oktatóval. Egy kezdő illetve két haladó csoportban sajátíthatták el a gyerekek a különböző úszásfajtákhoz tartozó technikákat.

A gyerekek nagyon szeretnek járni úszni, sportolási s egyben kikapcsolódási lehetőség is ez számukra. A programot az IPR-es tanulóinknak útiköltség hozzájárulással támogattuk, hogy az esélyegyenlőséget biztosítsuk.

2010-2011

Együttműködési megállapodás
Együttműködési megállapodás
2010
Együttműködési megállapodás módosítás 2011
Önértékelés
Önértékelés
2010-2011
Rendeletek
5/2011. (II. 15.)
KIM rendelet
IPR által támogatott programok

Akadályverseny (2010. szeptember 17.)

Jégkorong mérkőzés látogatása (2010. szeptember 29.)

Óvodalátogatás (2010. október 1.)

Pályaorientációs előadás (2010. október 1.)

Salátakészítés 5.b (2010. október 5.)

Mérkőzés látogatás a Puskás stadionban (2010. október 8.)

Romológiai előadás (2010. október 22.)

Mikulás sportnap (2010. november 30.)

Labdarúgó utánpótlás értékelés (2011. február 19.)

Nyílt nap (2011. február 23.)

Óvodások látogatása (2011. március 2.)

Óvoda-iskola szülői értekezlet (2011. március 8.)

Figura Ede (2011. március 28.)

Videoton (2011. április 8.)

Gyermeknap (2011. május 27.)

Levegőt! kézműves délután (2011. június 8.)

2009-2010

Együttműködési megállapodás
Együttműködési megállapodás
2009.09.01
Együttműködési megállapodás
2010.01.01
Beszámoló
Év végi beszámoló
Menedzsment
Önértékelés
Önértékelés
2009-2010
Munkatervek
IPR menedzsment
es IKCS munkaterv
IPR-stratégia
IPR-stratégia
Óvodai Integrációs Program
IPR alapú szaktanácsadás
IPR tanácsadás
2009. december 07.
IPR tanácsadás
2010. április 19.
Rendeletek
23/2009. (V. 22.)
OKM rendelet
5/2010. (I. 29.)
OKM rendelet
IPR által támogatott programok

Iskolanyitogató (2009. október 6.)

Gyöngyfűzés (2009. november 17.)

Mikulás sportnap (2009. december 6.)

Labdarúgó tehetségkutatás (2010. január 22.)

Óvodás szülői (2010. február 23.)

Pályaorientációs előadás (2010. február 23.)

IPR menedzsment képzés (2010. február 27.)

Bemutató órák (2010. március 2.)

Beiskolázási rendezvény (2010. március 30.)

Kőrengetegi iskola (2010. május 5.)

IPR hospitáció Mezőcsokonya (2010. május 14.)

Futballjuniális (2010. június 5.)

További információk

Iskolai dokumentumok
A Pedagógiai program
IPR kiegészítése
Szakirodalom
Kókayné Lányi Marietta
KÖNYV AZ INTEGRÁCIÓRÓL
Mi áll a világ legsikeresebb iskolai rendszerei
teljesítményének hátterében?
Zöld könyv
A MAGYAR KÖZOKTATÁS MEGÚJÍTÁSÁÉRT
Határtalanul Fenntarthatósági Témahét

Cece

Cece Nagyközség
honlapja

Ökoiskola

Óvoda

Cecei Óvoda
 

Digitális témahét